Onderstaande info verschaft meer duidelijkheid over de beachvolleybal mogelijkheden  bij Beachsport Hoeksche Waard.

Beachsport Hoeksche Waard heeft beachvolleybal/beachtennis/footvolley velden beschikbaar aan de Meestooflaan (locatie IJsbaan Numansdorp). De volgende lidmaatschappen zijn mogelijk:

Jeugd tot 13 jaar voor 40,- euro per jaar
Dit is puur een lidmaatschap*, geen les. Je bent vrij om met andere leden een baan te reserveren (via sleutelbeheer) en lekker vrij te gaan spelen met elkaar. Mocht je een introducé meenemen, dan betaalt deze 5,- euro per keer.

Jeugd vanaf 13 jaar of Senioren lidmaatschap voor 50,- euro per jaar
Dit is puur een lidmaatschap*, geen les. Je bent vrij om met andere leden een baan te reserveren (via sleutelbeheer) en lekker vrij te gaan spelen met elkaar. Mocht je een introducé meenemen, dan betaalt deze 5,- euro per keer.

Jeu de Boules voor 50,- euro per jaar
In de periode van april tot en met september is het mogelijk gebruik te maken van onze jeu de boules banen. Als lid kan je elke dinsdag- en donderdagmiddag vanaf 14 uur aansluiten bij een groep fanatieke jeu de boulers.

Samenwerking met één van onze partners
Ben jij lid van volleybalvereniging Apollo uit Numansdorp, of DVO uit Oud-Beijerland, dan heb jij recht op 20% korting op je jaarlidmaatschap. Meld dit bij de secretaris of penningmeester van jouw vereniging, dan wordt hier automatisch rekening mee gehouden.

Vrij spelen
Ben je mee als introducé of wil je eenmalig op onze locatie komen sporten, dan kan dit ook via een eenmalige betaling. Deze kan worden voldaan via een tikkie, zie hiervoor de affiches in de kantine.

* Ieder bovenstaande pakket waarop je inschrijft betekent een lidmaatschap voor een jaar. Wanneer je lid bent kan je vrij beach volleyballen op de momenten dat er op de velden geen les gegeven worden. Er zijn 3 velden, dus is er mogelijk een veld vrij, dan kun je ook naast de les op het vrije veld spelen. Gedurende de hele dag en ook in het weekend zijn er mogelijkheden genoeg. Iedereen kan bijvoorbeeld in het weekend of door de weeks na werk/school met elkaar af spreken en lekker gaan beachen.

Er zijn wel belangrijke voorwaarden!!
Het terrein is alleen via een sleutelbeheer te bereiken. Deze moet dus geregeld worden (e.e.a. wordt daarvoor later toegelicht). Verder, als het om jonge kinderen gaat moet er ook een volwassene bij zijn om ervoor zorg te dragen dat alles heel blijft en ook netjes voor het afsluiten weer opgeruimd is (materiaal, afval enz.). Aan de opzet van deze regeling kun je zien dat alles laagdrempelig opgezet is en vertrouwd men erop dat alles inderdaad netjes behandeld en opgeruimd wordt (moet ook kunnen ons inziens!).

Geluidsoverlast door middel van (harde) muziek is ten alle tijde verboden.

We vertrouwen erop dat we met bovenstaande informatie de meeste van jullie vragen hebben beantwoord.

Sportieve groet,

Het bestuur van Beachsport Hoeksche Waard.

BewarenBewaren