Fase 1 is een feit en we gaan starten met Beachvolleybal en Beachtennis bij Beachsport Hoeksche Waard. Hiervoor zullen we nu nog gebruik maken van mobiele velden, tot alle materialen beschikbaar zijn.

Voor fase 1 is een zandbak gecreëerd van 22 bij 36 meter. In grote lijn is de zandbak tussen de twee lichtmasten (op 5 meter uit de kant) gecreëerd.

Hiervoor is een gat van 45 cm diep gegraven ten behoeve van het behalen van de A-Status. Aanvullend zullen beachvolleybalvelden moeten worden gecreëerd met behulp van materiaal. Hiervoor hebben we offertes opgevraagd, echter beschikken we nog niet over het benodigde budget. Zodra het budget beschikbaar is zullen de materialen worden aangeschaft.

Voor de beachbar loopt nog overleg met de Honk/Softbal vereniging. Er wordt gekeken naar mogelijkheden om hun kantine te delen en waar nodig op te knappen zodat we daar allemaal beter van worden. Tevens zal worden gekeken naar de kleedkamer en toilet faciliteiten. Aanvullend zal voor opslag worden gecommuniceerd met zowel de Honk/Softbal vereniging als met IJsvereniging Nooitgedacht uit Numansdorp.

Een tekening van de invulling van de zandbak ten behoeve van het plaatsen van de materialen in het veld en de verhoudingen van het veld tot de grens tussen het gras en het zand.

Omni Beach Cromstrijen